Looking For Anything Specific?

Φωτια Μεγαρα - Φωτιά στα Μέγαρα: Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο - Για τη φωτιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή αγία τριάδα.

Φωτια Μεγαρα - Φωτιά στα Μέγαρα: Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο - Για τη φωτιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή αγία τριάδα.. Επί ποδός βρίσκονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, καθώς νέες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν μετά το μεσημέρι της κυριακής με πέντε ενεργά μέτωπα ως αυτή την ώρα: Eκτός ελέγχου μαίνεται η φωτιά στην κοκκιναρέα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να αποχωρούν από το σημείο καθώς η ένταση των ανέμων είναι πολύ μεγάλη. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του σαββάτου σε δασική έκταση στα μέγαρα. Φωτιά στα μέγαρα αττικής στην θέση μαυρατζάς. Για τη φωτιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή αγία τριάδα.

Στο έργο της κατάσβεσης επιχειρούν τέσσερα εναέρια μέσα φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στη χαλκίδα, στην περιοχή βαθροβούνι. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή ντουράκο στα μέγαρα αττικής, με αποτέλεσμα η πυροσβεστική να κινητοποιείται άμεσα. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του σαββάτου σε δασική έκταση στα μέγαρα. Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις ένα αεροσκάφος. Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

WhatsApp
WhatsApp from rpn.gr
Εκλέχτηκε γυναίκα πρόεδρος στον βύζαντα μεγάρων για πρώτη φορά. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του σαββάτου σε δασική έκταση στα μέγαρα. 5:59 μμ, δευτέρα 03 ιουλ 2017 5:59 μμ, 03 ιουλ 2017. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε δασική περιοχή στην περιοχή καντήλι μεγάρων, σύμφωνα με το πυροσβεστικό σώμα. Για τη φωτιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή αγία τριάδα. Πυρκαγιά στα μέγαρα αττικής μεγαρα, πυρκαγια (916), φωτια (776), πυρκαγια τωρα (20236), φωτια τωρα (7671), πυρκαγια μεγαρα, φωτια μεγαρα, πυροσβεστικη (832), τοπικεσ. Και πάλι η πολεμικη αεροπορια , έκανε την διαφορά με τις παράτολμες πτήσεις των αεροπόρων μας. Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις ένα αεροσκάφος.

Εκλέχτηκε γυναίκα πρόεδρος στον βύζαντα μεγάρων για πρώτη φορά.

Εκλέχτηκε γυναίκα πρόεδρος στον βύζαντα μεγάρων για πρώτη φορά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει μέσα σε ρέμα, με την πρόσβαση στο σημείο να είναι δύσκολη. Όχημα της πυροσβεστικής έχει σταματήσει. 5:59 μμ, δευτέρα 03 ιουλ 2017 5:59 μμ, 03 ιουλ 2017. Και πάλι η πολεμικη αεροπορια , έκανε την διαφορά με τις παράτολμες πτήσεις των αεροπόρων μας. Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις ένα αεροσκάφος. Για τη φωτιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή αγία τριάδα. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του σαββάτου σε δασική έκταση στα μέγαρα. Στο σημείο, που είναι δύσβατο, έσπευσαν και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 ομάδες. Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς στα μέγαρα και έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση. Μεταγραφική βόμβα από τον παναθηναϊκό. Ολα ελλάδα σπορ κόσμος οικονομία πολιτική τεχνολογία υγεία + ζωή περιβάλλον car + speed thema people life style. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη.

Και πάλι η πολεμικη αεροπορια , έκανε την διαφορά με τις παράτολμες πτήσεις των αεροπόρων μας. Φωτιά ξέσπασε στα μέγαρα αττικής. Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις ένα αεροσκάφος. Πυρκαγιά στα μέγαρα αττικής μεγαρα, πυρκαγια (916), φωτια (776), πυρκαγια τωρα (20236), φωτια τωρα (7671), πυρκαγια μεγαρα, φωτια μεγαρα, πυροσβεστικη (832), τοπικεσ. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του σαββάτου σε δασική έκταση στα μέγαρα.

Τα video της θεματικής ενότητας: ΚΟΡΙΝΘΙΑ | WEBTV | OPEN
Τα video της θεματικής ενότητας: ΚΟΡΙΝΘΙΑ | WEBTV | OPEN from s.tvopen.gr
Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε δασική περιοχή στην περιοχή καντήλι μεγάρων, σύμφωνα με το πυροσβεστικό σώμα. Εκλέχτηκε γυναίκα πρόεδρος στον βύζαντα μεγάρων για πρώτη φορά. Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή μαυροβούνι στα μέγαρα αττικής. Μέχρι τη ρόδο και την κω έφθασε ο καπνός (εικόνες). Και πάλι η πολεμικη αεροπορια , έκανε την διαφορά με τις παράτολμες πτήσεις των αεροπόρων μας. Στο έργο της κατάσβεσης επιχειρούν τέσσερα εναέρια μέσα φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στη χαλκίδα, στην περιοχή βαθροβούνι. Μεγάλη φωτιά τώρα στα μέγαρα!

Για τη φωτιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή αγία τριάδα.

Για τη φωτιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή αγία τριάδα. H πυροσβεστική ενημερώθηκε για τη φωτιά στην αγία τριάδα, στις 13:13 μ.μ. Αναζωπύρωση του πύρινου μετώπου κοντά στα μέγαρα, οδήγησε σε εκκένωση του οικισμού παπαγιαννέικα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει μέσα σε ρέμα, με την πρόσβαση στο σημείο να είναι δύσκολη. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του σαββάτου σε δασική έκταση στα μέγαρα. Στο έργο της κατάσβεσης επιχειρούν τέσσερα εναέρια μέσα φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στη χαλκίδα, στην περιοχή βαθροβούνι. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη. Μέχρι τη ρόδο και την κω έφθασε ο καπνός (εικόνες). Η οδηγός του οχήματος μαζί μετά παιδιά της εγκαίρως αποβιβάστηκαν. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του σαββάτου σε δασική έκταση στα μέγαρα. Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε δασική περιοχή στην περιοχή καντήλι μεγάρων, σύμφωνα με το πυροσβεστικό σώμα. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή ντουράκο στα μέγαρα αττικής, με αποτέλεσμα η πυροσβεστική να κινητοποιείται άμεσα.

Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε δασική περιοχή στην περιοχή καντήλι μεγάρων, σύμφωνα με το πυροσβεστικό σώμα. Στο σημείο, που είναι δύσβατο, έσπευσαν και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 ομάδες. Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Φωτιά στα Μέγαρα: Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο
Φωτιά στα Μέγαρα: Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο from www.newsit.gr
Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς στα μέγαρα και έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση. Εκλέχτηκε γυναίκα πρόεδρος στον βύζαντα μεγάρων για πρώτη φορά. Πυρκαγιά στα μέγαρα αττικής μεγαρα, πυρκαγια (916), φωτια (776), πυρκαγια τωρα (20236), φωτια τωρα (7671), πυρκαγια μεγαρα, φωτια μεγαρα, πυροσβεστικη (832), τοπικεσ. Επί ποδός βρίσκονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, καθώς νέες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν μετά το μεσημέρι της κυριακής με πέντε ενεργά μέτωπα ως αυτή την ώρα: Και πάλι η πολεμικη αεροπορια , έκανε την διαφορά με τις παράτολμες πτήσεις των αεροπόρων μας. Μέχρι τη ρόδο και την κω έφθασε ο καπνός (εικόνες). Φωτιά ξέσπασε στα μέγαρα αττικής. Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις ένα αεροσκάφος.

Και πάλι η πολεμικη αεροπορια , έκανε την διαφορά με τις παράτολμες πτήσεις των αεροπόρων μας.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε δασική περιοχή στην περιοχή καντήλι μεγάρων, σύμφωνα με το πυροσβεστικό σώμα. Στο σημείο, που είναι δύσβατο, έσπευσαν και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 ομάδες. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη. Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς στα μέγαρα και έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση. Όχημα της πυροσβεστικής έχει σταματήσει. Πυρκαγιά στα μέγαρα αττικής μεγαρα, πυρκαγια (916), φωτια (776), πυρκαγια τωρα (20236), φωτια τωρα (7671), πυρκαγια μεγαρα, φωτια μεγαρα, πυροσβεστικη (832), τοπικεσ. Στο έργο της κατάσβεσης επιχειρούν τέσσερα εναέρια μέσα φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στη χαλκίδα, στην περιοχή βαθροβούνι. Φωτιά στα μέγαρα αττικής στην θέση μαυρατζάς. Eκτός ελέγχου μαίνεται η φωτιά στην κοκκιναρέα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να αποχωρούν από το σημείο καθώς η ένταση των ανέμων είναι πολύ μεγάλη. Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει μέσα σε ρέμα, με την πρόσβαση στο σημείο να είναι δύσκολη. Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο που κινούταν στη διασταύρωση των οδών αγίας παρασκευής και παλαιολόγου στα μέγαρα.

Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις φωτια. Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο που κινούταν στη διασταύρωση των οδών αγίας παρασκευής και παλαιολόγου στα μέγαρα.

Posting Komentar

0 Komentar